Mugaritz / Andoni Luis Aduriz

Livre

Aduriz, Andoni

Edité par Phaidon press - 2012

The definitive book on influential chef Andoni Luis Aduriz and Mugaritz restaurant in northern Spain, recently voted the world’s third best restaurant in the S. Pellegrino World’s 50 Best Restaurant Awards. Documents the creative process behind the innovative dishes, with 70 recipes and over 150 photographs. Six thematic chapters explain Aduriz’s key philosophies, including his interactions with nature and technology, a new language of cooking, the experience of the diner and his wide-ranging sources of inspiration. Andoni Luis Aduriz is at the forefront of Spain’s culinary innovation, and the book will appeal to all lovers of creativity, as well as restaurant-goers and aspiring or professional chefs.

Vérification des exemplaires disponibles ...

Se procurer le document

Vérification des exemplaires disponibles ...

Suggestions

Du même support

Mortelle Adèle. 16, Jurassic mamie / idée ori...

Livre | Mr Tan (1981-....). Auteur | 2019

Epuisés par le comportement d'Adèle, ses parents décident de la confier régulièrement à sa grand-mère. Mais l'héroïne n'a aucune envie de manger des légumes à tous les repas et de passer du temps avec quelqu'un qui vivait à une ép...

Mortelle Adèle. 1, Tout ça finira mal / Mr Ta...

Livre | Mr Tan (1981-....). Auteur | 2013

La petite Adèle passe son temps à traumatiser son entourage, de ses parents à son ami imaginaire Magnus.

Mortelle Adèle. 20, J'apocalypse grave ! / sc...

Livre | Mr Tan - Auteur du texte | 2023

De nouvelles aventures d'Adèle, dans lesquelles un secret au sujet de l'héroïne est enfin révélé. ©Electre 2023

Chargement des enrichissements...